IsännöintiKuusamo Ky on vuonna 2009 perustettu kuusamolainen yritys, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen ihmisläheistä, luotettavaa ja asiantuntevaa isännöintiä. Asiakkaamme ovat Kuusamossa sijaitsevat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt. Huolehdimme tasapuolisesti jokaisesta asiakkaastamme.

Henkilöstömme koostuu kahdesta isännöitsijästä ja yhdestä kirjanpitäjästä. Olemme kaikki yrityksen omistajia ja näin vahvasti sitoutuneita ja motivoituneita yrityksemme toimintaan.

Päivi Siikaluoma on toiminut isännöitsijänä vuodesta 1995. Päivi on valmistunut diplomi-insinööriksi rakennustekniikan alalta vuonna 1989 ja suorittanut ITS koulutuksen vuonna 2010.

Marko Kilpivaara on toiminut isännöitsijänä vuodesta 2018. Marko on valmistunut insinööriksi ammattikorkeakoulun rakennustekniikan alalta vuonna 2010 ja suorittanut IAT-koulutuksen vuonna 2019.

Maire Tiirola on toiminut liikekirjanpidon parissa yli 20 vuotta useissa tilitoimistoissa. Maire on suorittanut kauppakoulun merkantti tutkinnon vuonna 1984, lisäksi Maire on suorittanut useita täydennyskoulutuksia.